Auktioner i Kallinge

Annons:
Trevliga auktioner i Kallinge - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Kallinge. Om du befinner dig i Kallinge i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Kallinge. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Kallinge kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Kallinge.
Annons:

Auktionshus i Kallinge

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Kallinge kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Kallinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Kallinge.

Karlskrona Expressbyrå, AB
Fabriksv. 4
372 52 Kallinge


Auktionsajten.se
Fabriksv. 4
372 52 Kallinge

Annons:

Sälja på auktion i Kallinge

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Kallinge rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Kallinge tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Kallinge

I Kallinge finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kallinge om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Kallinge.

I Kallinge fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Kallinge som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Blekinge.
Annons: