Auktioner i Sölvesborg

Annons:
Trevliga auktioner i Sölvesborg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sölvesborg. Om du befinner dig i Sölvesborg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sölvesborg. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Sölvesborg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sölvesborg.
Annons:

Auktionshus i Sölvesborg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sölvesborg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sölvesborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sölvesborg.

Zimmerdahls Möbler & Auktioner
Hälleviksv. 256
294 71 SÖLVESBORG

Annons:

Sälja på auktion i Sölvesborg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sölvesborg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sölvesborg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sölvesborg

I Sölvesborg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sölvesborg.

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sölvesborg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sölvesborg.

I Sölvesborg fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sölvesborg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Blekinge.
Annons: