Auktioner i Borlänge

Annons:
Trevliga auktioner i Borlänge - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Borlänge. Om du befinner dig i Borlänge i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Borlänge. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Borlänge kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Borlänge.
Annons:

Auktionshus i Borlänge

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Borlänge kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Borlänge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Borlänge.

Dalarnas Auktionsbyrå AB
Häradsv. 24
784 34 Borlänge


Auktionsbyrån Antikgömman
Snesg. 18
784 54 Borlänge


Laatutori
Duvnäs Företaghus
781 90 BORLÄNGE


Designlandet Sverige AB
Häradsv. 28 A
784 34 Borlänge

Annons:

Sälja på auktion i Borlänge

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Borlänge rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Borlänge tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Borlänge om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Borlänge.

I Borlänge fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Borlänge som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Dalarna.
Annons: