Auktioner i Falun

Annons:
Trevliga auktioner i Falun - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Falun. Om du befinner dig i Falun i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Falun. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Falun kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Falun.
Annons:

Auktionshus i Falun

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Falun kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Falun

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Falun.

Falu Auktionsverk
Stureg. 61
791 62 FALUN

Annons:

Sälja på auktion i Falun

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Falun rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Falun tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Falun

I Falun finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Falun om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Falun.

I Falun fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Falun som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Dalarna.
Annons: