Auktioner i Bollnäs

Annons:
Trevliga auktioner i Bollnäs - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Bollnäs. Om du befinner dig i Bollnäs i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Bollnäs. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Bollnäs kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Bollnäs.
Annons:

Auktionshus i Bollnäs

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Bollnäs kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Bollnäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Bollnäs.

Brolins Auktionskammare AB
0278 - 61 19 39


Annons:

Sälja på auktion i Bollnäs

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Bollnäs rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Bollnäs tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bollnäs om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Bollnäs.

I Bollnäs fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Bollnäs som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Gävleborg.
Annons: