Auktioner i Gävle

Annons:
Trevliga auktioner i Gävle - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Gävle. Om du befinner dig i Gävle i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Gävle. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Gävle kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Gävle.
Annons:

Auktionshus i Gävle

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Gävle kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Gävle

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Gävle.

K-E Öhman Auktionsfirma i Gävle
N. Kungsg. 11
803 20 Gävle


Pantbanken I X-Län AB
Nyg. 17
803 20 Gävle


Auktionsgruppen Skandinavien, AB
Bergstig 13
805 98 GÄVLE


Gästriklands Auktionskammare AB
S. Kungsg. 59
802 55 GÄVLE

Annons:

Sälja på auktion i Gävle

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Gävle rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Gävle tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Gävle

I Gävle finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Gävle.

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Gävle om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Gävle.

I Gävle fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Gävle som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Gävleborg.
Annons: