Auktioner i Hudiksvall

Annons:
Trevliga auktioner i Hudiksvall - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Hudiksvall. Om du befinner dig i Hudiksvall i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Hudiksvall. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Hudiksvall kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Hudiksvall.
Annons:

Auktionshus i Hudiksvall

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Hudiksvall kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Hudiksvall

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Hudiksvall.

Norrbo Auktioner
Segelv. 3
824 52 Hudiksvall

Annons:

Sälja på auktion i Hudiksvall

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Hudiksvall rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Hudiksvall tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Hudiksvall

I Hudiksvall finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Hudiksvall.

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hudiksvall om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Hudiksvall.

I Hudiksvall fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Hudiksvall som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Gävleborg.
Annons: