Auktioner i Visby

Annons:
Trevliga auktioner i Visby - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Visby. Om du befinner dig i Visby i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Visby. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Visby kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Visby.
Annons:

Auktionshus i Visby

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Visby kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Visby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Visby.

Ingelmark Antik & Design AB
Färjeleden 2
621 57 Visby


Elof Hansson Kajpen Invest AB
Svartbrödrag. 6
621 55 Visby


Köpmansgården Gammalt & Nytt På Gotland AB
Söderv. 14 B
621 58 VISBY

Annons:

Sälja på auktion i Visby

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Visby rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Visby tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Visby

I Visby finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Visby om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Visby.

I Visby fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Visby som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Gotland.
Annons: