Auktioner i Ätran

Annons:
Trevliga auktioner i Ätran - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ätran. Om du befinner dig i Ätran i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ätran. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Ätran kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ätran.
Annons:

Auktionshus i Ätran

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ätran kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ätran

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ätran.

Toveks Auktioner AB
Timmervägen
310 61 ÄTRAN

Annons:

Sälja på auktion i Ätran

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ätran rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ätran tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ätran

I Ätran finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ätran.

Ätran är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län. Genom orten rinner ån med samma namn. Orten är omgiven av ett skogrikt landskap med en del sjöar. Orten växte upp som ett stationssamhälle i slutet av 1800-talet. Redan 1887 nådde linjen Fegen–Ätrans Järnväg orten

Yta: 67,58 hektar
Invånarantal: 417, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ätran om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ätran.

I Ätran fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ätran som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Halland.
Annons: