Auktioner i Halmstad

Annons:
Trevliga auktioner i Halmstad - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Halmstad. Om du befinner dig i Halmstad i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Halmstad. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Halmstad kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Halmstad.
Annons:

Auktionshus i Halmstad

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Halmstad kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Halmstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Halmstad.

Hallands Auktionsverk AB
Nässjög. 6
302 48 HALMSTAD


Ejj Förvaltning I Halmstad AB
Lyckåkersg. 35
302 39 HALMSTAD

Annons:

Sälja på auktion i Halmstad

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Halmstad rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Halmstad tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Halmstad

I Halmstad finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Halmstad om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Halmstad.

I Halmstad fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Halmstad som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Halland.
Annons: