Auktioner i Laholm

Annons:
Trevliga auktioner i Laholm - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Laholm. Om du befinner dig i Laholm i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Laholm. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Laholm kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Laholm.
Annons:

Auktionshus i Laholm

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Laholm kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Laholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Laholm.

Laholms Handel Auktioner Partier
Kristianstadsv. 65
312 32 Laholm

Annons:

Sälja på auktion i Laholm

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Laholm rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Laholm tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Laholm

I Laholm finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Laholm om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Laholm.

I Laholm fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Laholm som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Halland.
Annons: