Auktioner i Hammerdal

Annons:
Trevliga auktioner i Hammerdal - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Hammerdal. Om du befinner dig i Hammerdal i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Hammerdal. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Hammerdal kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Hammerdal.
Annons:

Auktionshus i Hammerdal

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Hammerdal kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Hammerdal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Hammerdal.

Vivaropets Auktionsbyrå HB
Edevägen
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Sälja på auktion i Hammerdal

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Hammerdal rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Hammerdal tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Hammerdal

I Hammerdal finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Hammerdal.

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hammerdal om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Hammerdal.

I Hammerdal fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Hammerdal som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jämtland.
Annons: