Auktioner i Östersund

Annons:
Trevliga auktioner i Östersund - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Östersund. Om du befinner dig i Östersund i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Östersund. Genom att besöka något av de 7 olika auktionshusen som finns i Östersund kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Östersund.
Annons:

Auktionshus i Östersund

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Östersund kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Östersund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Östersund.

Pantbanken i Östersund AB
Färjemansg. 19
831 31 ÖSTERSUND


Butik Strandloppan
Törnstens Gränd 12
831 31 ÖSTERSUND


Pantbanken Östersund AB
Kunskapens v. 4
831 40 ÖSTERSUND


Jk Auktioner i Härjedalen
Ope 227
831 92 östersund


Auktionscentralen i Östersund AB
Odenskogsv. 1
831 48 ÖSTERSUND


The Green Appel AB
Kanslihusgränd 21
831 32 östersund


Jämtlands Auktionsbyrå
Tjalmarg. 1
831 45 östersund

Annons:

Sälja på auktion i Östersund

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Östersund rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Östersund tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Östersund

I Östersund finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Östersund om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Östersund.

I Östersund fann vi sammanlagt 7 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Östersund som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jämtland.
Annons: