Auktioner i Oviken

Annons:
Trevliga auktioner i Oviken - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Oviken. Om du befinner dig i Oviken i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Oviken. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Oviken kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Oviken.
Annons:

Auktionshus i Oviken

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Oviken kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Oviken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Oviken.

Storsjöbygdens Auktionsbyrå
Älven 427
830 24 OVIKEN


Östersunds Auktionsverk
Yttergärde 290
830 24 OVIKEN

Annons:

Sälja på auktion i Oviken

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Oviken rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Oviken tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Oviken

I Oviken finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Oviken.

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oviken om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Oviken.

I Oviken fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Oviken som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jämtland.
Annons: