Auktioner i Bankeryd

Annons:
Trevliga auktioner i Bankeryd - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Bankeryd. Om du befinner dig i Bankeryd i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Bankeryd. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Bankeryd kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Bankeryd.
Annons:

Auktionshus i Bankeryd

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Bankeryd kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Bankeryd

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Bankeryd.

Wetterstadens Auktioner AB
Uddebergsv. 14 A
564 36 Bankeryd

Annons:

Sälja på auktion i Bankeryd

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Bankeryd rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Bankeryd tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Bankeryd

I Bankeryd finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Bankeryd.

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånarantal: 8107, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bankeryd om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Bankeryd.

I Bankeryd fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Bankeryd som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: