Auktioner i Eksjö

Annons:
Trevliga auktioner i Eksjö - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Eksjö. Om du befinner dig i Eksjö i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Eksjö. Genom att besöka något av de 5 olika auktionshusen som finns i Eksjö kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Eksjö.
Annons:

Auktionshus i Eksjö

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Eksjö kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Eksjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Eksjö.

Auktioner Stefans
Ingenjörsg. 1
575 35 EKSJÖ


Eksjöbygdens Auktionsfirma AB
Eksjö
575 32 Eksjö


Olsson, Leif
Prästängsv. 2 A
575 31 EKSJÖ


Lennings Maskin AB
Jungfrug. 7
575 31 EKSJÖ


Stefan & Lenas Auktioner och Lokalvård
Ingenjörsg. 1
575 35 EKSJÖ

Annons:

Sälja på auktion i Eksjö

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Eksjö rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Eksjö tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Eksjö

I Eksjö finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Eksjö.

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Eksjö om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Eksjö.

I Eksjö fann vi sammanlagt 5 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Eksjö som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: