Auktioner i Forserum

Annons:
Trevliga auktioner i Forserum - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Forserum. Om du befinner dig i Forserum i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Forserum. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Forserum kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Forserum.
Annons:

Auktionshus i Forserum

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Forserum kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Forserum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Forserum.

June-Frimärken
Kyrkog. 92
571 78 FORSERUM


Huskvarna Auktionsverk
Fintorp Ljungsberg 1
571 97 Forserum

Annons:

Sälja på auktion i Forserum

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Forserum rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Forserum tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Forserum

I Forserum finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Forserum.

Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö. I orten ligger Forserums kyrka. Namnet Forserum har, precis som namnet antyder, att göra med att det runnit flera forsar från den bäck som runnit från mossen norr om bebyggelsen, samt rum som betyder ”öppen plats”.

Yta: 195,25 hektar
Invånarantal: 2039, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Forserum om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Forserum.

I Forserum fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Forserum som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: