Auktioner i Jönköping

Annons:
Trevliga auktioner i Jönköping - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Jönköping. Om du befinner dig i Jönköping i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Jönköping. Genom att besöka något av de 5 olika auktionshusen som finns i Jönköping kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Jönköping.
Annons:

Auktionshus i Jönköping

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Jönköping kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Jönköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Jönköping.

Västra Auktionsverket
Barrsätrag. 22
556 26 JÖNKÖPING


Tolkanu T & S
Banérv. 11
554 63 Jönköping


Västra Auktionsverket
Lyckog. 1
553 39 Jönköping


Auktionskammaren i Vätterbygden
Lillg. 28
554 51 JÖNKÖPING


Internetauktioner Carl-Erik Nilsson
Ö. Storg. 68
553 21 JÖNKÖPING

Annons:

Sälja på auktion i Jönköping

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Jönköping rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Jönköping tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Jönköping

I Jönköping finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Jönköping.

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Jönköping om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Jönköping.

I Jönköping fann vi sammanlagt 5 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Jönköping som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: