Auktioner i Malmbäck

Annons:
Trevliga auktioner i Malmbäck - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Malmbäck. Om du befinner dig i Malmbäck i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Malmbäck. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Malmbäck kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Malmbäck.
Annons:

Auktionshus i Malmbäck

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Malmbäck kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Malmbäck

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Malmbäck.

Franks Auktioner
Svenshult Norrängen 1
570 21 MALMBÄCK

Annons:

Sälja på auktion i Malmbäck

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Malmbäck rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Malmbäck tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Malmbäck

I Malmbäck finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Malmbäck om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Malmbäck.

I Malmbäck fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Malmbäck som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: