Auktioner i Nässjö

Annons:
Trevliga auktioner i Nässjö - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Nässjö. Om du befinner dig i Nässjö i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Nässjö. Genom att besöka något av de 5 olika auktionshusen som finns i Nässjö kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Nässjö.
Annons:

Auktionshus i Nässjö

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Nässjö kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Nässjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Nässjö.

Auktions & Värderingshuset UNITS AB
Storg. 26 C
571 31 NÄSSJÖ


Franks Auktioner
Bandyg. 19
571 31 NÄSSJÖ


Slag 1 AB
Nässjö
571 31 NÄSSJÖ


Auktions- & Värderingshuset U.N.I.T.S. AB
0380 - 180 30Mäkleri O Auktionsverksamhet Nässjö
Storg. 26
571 31 NÄSSJÖ

Annons:

Sälja på auktion i Nässjö

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Nässjö rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Nässjö tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Nässjö

I Nässjö finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Nässjö.

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nässjö om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Nässjö.

I Nässjö fann vi sammanlagt 5 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Nässjö som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: