Auktioner i Tranås

Annons:
Trevliga auktioner i Tranås - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Tranås. Om du befinner dig i Tranås i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Tranås. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Tranås kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Tranås.
Annons:

Auktionshus i Tranås

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Tranås kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Tranås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Tranås.

Boxholms Auktionstjänst
Bråmålen Jägersholm
573 99 TRANÅS

Annons:

Sälja på auktion i Tranås

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Tranås rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Tranås tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Tranås

I Tranås finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Tranås.

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tranås om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Tranås.

I Tranås fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Tranås som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: