Auktioner i Värnamo

Annons:
Trevliga auktioner i Värnamo - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Värnamo. Om du befinner dig i Värnamo i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Värnamo. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Värnamo kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Värnamo.
Annons:

Auktionshus i Värnamo

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Värnamo kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Värnamo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Värnamo.

Troostwijk AB
Malmstensg. 13
331 40 VÄRNAMO

Annons:

Sälja på auktion i Värnamo

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Värnamo rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Värnamo tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Värnamo

I Värnamo finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Värnamo om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Värnamo.

I Värnamo fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Värnamo som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: