Auktioner i Vrigstad

Annons:
Trevliga auktioner i Vrigstad - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Vrigstad. Om du befinner dig i Vrigstad i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Vrigstad. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Vrigstad kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Vrigstad.
Annons:

Auktionshus i Vrigstad

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Vrigstad kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Vrigstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Vrigstad.

Saga Antik & Handel AB
Jönköpingsv. 3 A
570 03 VRIGSTAD

Annons:

Sälja på auktion i Vrigstad

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Vrigstad rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Vrigstad tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Vrigstad

I Vrigstad finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Vrigstad.

Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Yta: 197,31 hektar
Invånarantal: 1421, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vrigstad om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Vrigstad.

I Vrigstad fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Vrigstad som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Jönköping.
Annons: