Auktioner i Kalmar

Annons:
Trevliga auktioner i Kalmar - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Kalmar. Om du befinner dig i Kalmar i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Kalmar. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Kalmar kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Kalmar.
Annons:

Auktionshus i Kalmar

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Kalmar kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Kalmar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Kalmar.

Auktionsgods Centralen
Smedjeg. 9
392 39 Kalmar


Auktionsfirman Sven Janssons Eftr.
Folkets Park
392 45 KALMAR


Dacadt AB
Funkabotorget 3
393 52 Kalmar


Kalmar Auktionsverk AB
Slöjdareg. 1
393 53 KALMAR

Annons:

Sälja på auktion i Kalmar

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Kalmar rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Kalmar tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalmar om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Kalmar.

I Kalmar fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Kalmar som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kalmar.
Annons: