Auktioner i Ljungbyholm

Annons:
Trevliga auktioner i Ljungbyholm - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ljungbyholm. Om du befinner dig i Ljungbyholm i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ljungbyholm. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Ljungbyholm kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ljungbyholm.
Annons:

Auktionshus i Ljungbyholm

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ljungbyholm kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ljungbyholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ljungbyholm.

Auktionsfirman Kenneth Svensson
St. Binga 101
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Sälja på auktion i Ljungbyholm

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ljungbyholm rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ljungbyholm tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ljungbyholm om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ljungbyholm.

I Ljungbyholm fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ljungbyholm som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kalmar.
Annons: