Auktioner i Mönsterås

Annons:
Trevliga auktioner i Mönsterås - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Mönsterås. Om du befinner dig i Mönsterås i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Mönsterås. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Mönsterås kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Mönsterås.
Annons:

Auktionshus i Mönsterås

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Mönsterås kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Mönsterås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Mönsterås.

Sesil Consulting
Nydala 502
383 91 MÖNSTERÅS

Annons:

Sälja på auktion i Mönsterås

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Mönsterås rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Mönsterås tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Mönsterås

I Mönsterås finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Mönsterås.

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Mönsterås om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Mönsterås.

I Mönsterås fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Mönsterås som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kalmar.
Annons: