Auktioner i Nybro

Annons:
Trevliga auktioner i Nybro - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Nybro. Om du befinner dig i Nybro i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Nybro. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Nybro kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Nybro.
Annons:

Auktionshus i Nybro

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Nybro kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Nybro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Nybro.

Kalmarsundsauktioner AB
Medelius v. 21
382 45 Nybro

Annons:

Sälja på auktion i Nybro

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Nybro rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Nybro tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Nybro

I Nybro finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Nybro.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nybro om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Nybro.

I Nybro fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Nybro som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kalmar.
Annons: