Auktioner i Oskarshamn

Annons:
Trevliga auktioner i Oskarshamn - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Oskarshamn. Om du befinner dig i Oskarshamn i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Oskarshamn. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Oskarshamn kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Oskarshamn.
Annons:

Auktionshus i Oskarshamn

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Oskarshamn kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Oskarshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Oskarshamn.

Auktionshuset Thelin &. Johansson AB
Köpmang. 2 b
572 30 Oskarshamn


Auktionsfirman Gruviks
Gengasv. 3
572 36 Oskarshamn


Oskarshamns Auktionsverk AB
Frejag. 3
572 30 Oskarshamn

Annons:

Sälja på auktion i Oskarshamn

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Oskarshamn rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Oskarshamn tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oskarshamn om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Oskarshamn.

I Oskarshamn fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Oskarshamn som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kalmar.
Annons: