Auktioner i Vimmerby

Annons:
Trevliga auktioner i Vimmerby - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Vimmerby. Om du befinner dig i Vimmerby i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Vimmerby. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Vimmerby kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Vimmerby.
Annons:

Auktionshus i Vimmerby

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Vimmerby kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Vimmerby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Vimmerby.

Auktionsfirman Lloyd Eriksson I Virserum AB
Strandv. 49
598 93 VIMMERBY


Smålands Bilauktioner AB
Vimmerbyallén 1
598 40 VIMMERBY

Annons:

Sälja på auktion i Vimmerby

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Vimmerby rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Vimmerby tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vimmerby om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Vimmerby.

I Vimmerby fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Vimmerby som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kalmar.
Annons: