Auktioner i Vissefjärda

Annons:
Trevliga auktioner i Vissefjärda - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Vissefjärda. Om du befinner dig i Vissefjärda i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Vissefjärda. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Vissefjärda kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Vissefjärda.
Annons:

Auktionshus i Vissefjärda

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Vissefjärda kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Vissefjärda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Vissefjärda.

Fyndak AB
Järnvägsg. 2
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Sälja på auktion i Vissefjärda

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Vissefjärda rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Vissefjärda tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Vissefjärda

I Vissefjärda finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Vissefjärda.

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vissefjärda om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Vissefjärda.

I Vissefjärda fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Vissefjärda som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kalmar.
Annons: