Auktioner i Hovmantorp

Annons:
Trevliga auktioner i Hovmantorp - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Hovmantorp. Om du befinner dig i Hovmantorp i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Hovmantorp. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Hovmantorp kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Hovmantorp.
Annons:

Auktionshus i Hovmantorp

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Hovmantorp kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Hovmantorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Hovmantorp.

Folkets Hus Hovmantorp
Parkg. 1
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Sälja på auktion i Hovmantorp

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Hovmantorp rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Hovmantorp tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Hovmantorp

I Hovmantorp finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Hovmantorp.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hovmantorp om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Hovmantorp.

I Hovmantorp fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Hovmantorp som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kronoberg.
Annons: