Auktioner i Ingelstad

Annons:
Trevliga auktioner i Ingelstad - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ingelstad. Om du befinner dig i Ingelstad i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ingelstad. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Ingelstad kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ingelstad.
Annons:

Auktionshus i Ingelstad

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ingelstad kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ingelstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ingelstad.

Kk Antikhandel AB
Skogstorp Björkhaga
360 44 Ingelstad

Annons:

Sälja på auktion i Ingelstad

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ingelstad rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ingelstad tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ingelstad om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ingelstad.

I Ingelstad fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ingelstad som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kronoberg.
Annons: