Auktioner i Ljungby

Annons:
Trevliga auktioner i Ljungby - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ljungby. Om du befinner dig i Ljungby i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ljungby. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Ljungby kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ljungby.
Annons:

Auktionshus i Ljungby

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ljungby kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ljungby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ljungby.

Ljungby Flyttningsbyrå AB
Kungsg. 31
341 31 LJUNGBY


Sotarns Antik & Auktion
Fjällg. 6 B
341 39 LJUNGBY

Annons:

Sälja på auktion i Ljungby

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ljungby rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ljungby tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ljungby om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ljungby.

I Ljungby fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ljungby som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kronoberg.
Annons: