Auktioner i Markaryd

Annons:
Trevliga auktioner i Markaryd - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Markaryd. Om du befinner dig i Markaryd i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Markaryd. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Markaryd kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Markaryd.
Annons:

Auktionshus i Markaryd

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Markaryd kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Markaryd

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Markaryd.

Lavins Auktioner
Apoteksg. 1
285 31 Markaryd

Annons:

Sälja på auktion i Markaryd

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Markaryd rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Markaryd tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Markaryd

I Markaryd finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Markaryd.

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger längs motorvägen E4, riksväg 15 mellan Halmstad och Karlshamn och vid Markarydsbanan, nära den skånsk-småländska gränsen. Markaryd har en omfattande industriverksamhet där Nibe Industrier AB är ett av de största företagen.

Yta: 490,26 hektar
Invånarantal: 3966, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Markaryd om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Markaryd.

I Markaryd fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Markaryd som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kronoberg.
Annons: