Auktioner i Väckelsång

Annons:
Trevliga auktioner i Väckelsång - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Väckelsång. Om du befinner dig i Väckelsång i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Väckelsång. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Väckelsång kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Väckelsång.
Annons:

Auktionshus i Väckelsång

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Väckelsång kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Väckelsång

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Väckelsång.

Kvarnamåla Auktionsservice HB
Kvarnamåla Nyadal
362 51 VÄCKELSÅNG


Kvarnamåla Auktionsservice
Postl 3067
362 51 VÄCKELSÅNG

Annons:

Sälja på auktion i Väckelsång

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Väckelsång rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Väckelsång tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Väckelsång

I Väckelsång finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Väckelsång.

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Väckelsång om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Väckelsång.

I Väckelsång fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Väckelsång som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kronoberg.
Annons: