Auktioner i Växjö

Annons:
Trevliga auktioner i Växjö - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Växjö. Om du befinner dig i Växjö i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Växjö. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Växjö kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Växjö.
Annons:

Auktionshus i Växjö

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Växjö kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Växjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Växjö.

Växjö Auktionskammare
Kungsg. 11
352 31 Växjö


Smålandsauktioner.se
Verkstadsg. 14 A
352 46 Växjö


Frimärkscentrum AB
Kungsg. 16 A
352 33 Växjö


KVD Kvarndammen AB
Erik Norbergs väg 5
352 45 VÄXJÖ

Annons:

Sälja på auktion i Växjö

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Växjö rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Växjö tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Växjö

I Växjö finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Växjö.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Växjö om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Växjö.

I Växjö fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Växjö som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Kronoberg.
Annons: