Auktioner i Boden

Annons:
Trevliga auktioner i Boden - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Boden. Om du befinner dig i Boden i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Boden. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Boden kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Boden.
Annons:

Auktionshus i Boden

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Boden kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Boden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Boden.

Antikboden & Bodens Auktionskammare
Drottningg. 16
961 35 Boden


Norrbottens Antik
Inbyn 205
961 91 Boden

Annons:

Sälja på auktion i Boden

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Boden rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Boden tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Boden

I Boden finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Boden om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Boden.

I Boden fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Boden som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Norrbotten.
Annons: