Auktioner i Kalix

Annons:
Trevliga auktioner i Kalix - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Kalix. Om du befinner dig i Kalix i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Kalix. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Kalix kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Kalix.
Annons:

Auktionshus i Kalix

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Kalix kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Kalix

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Kalix.

Nilak AB
Furumostigen 1 B
952 31 KALIX


Tessans Trygga E Handel
Järpstigen 8
952 35 KALIX

Annons:

Sälja på auktion i Kalix

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Kalix rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Kalix tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Kalix

I Kalix finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalix om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Kalix.

I Kalix fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Kalix som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Norrbotten.
Annons: