Auktioner i Luleå

Annons:
Trevliga auktioner i Luleå - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Luleå. Om du befinner dig i Luleå i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Luleå. Genom att besöka något av de 5 olika auktionshusen som finns i Luleå kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Luleå.
Annons:

Auktionshus i Luleå

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Luleå kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Luleå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Luleå.

Luleå Auktionsverk AB
Upplagsvägen 26 D
972 54 LULEÅ


Antikt och Unikt i Mörön
Sakrislundsv. 9
975 92 Luleå


E-Ciggbolaget, AB
Luleå
972 34 LULEÅ


AB Luleå Auktionsverk
Kungsg. 15
972 34 LULEÅ


Norr-Bygdens Auktionsbyrå
Smedjan Luleå
972 33 Luleå

Annons:

Sälja på auktion i Luleå

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Luleå rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Luleå tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Luleå

I Luleå finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Luleå om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Luleå.

I Luleå fann vi sammanlagt 5 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Luleå som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Norrbotten.
Annons: