Auktioner i Piteå

Annons:
Trevliga auktioner i Piteå - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Piteå. Om du befinner dig i Piteå i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Piteå. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Piteå kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Piteå.
Annons:

Auktionshus i Piteå

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Piteå kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Piteå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Piteå.

Norr-Bygdens Auktionsbyrå
Storgatan
941 37 Piteå

Annons:

Sälja på auktion i Piteå

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Piteå rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Piteå tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Piteå

I Piteå finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Piteå om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Piteå.

I Piteå fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Piteå som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Norrbotten.
Annons: