Auktioner i Kumla

Annons:
Trevliga auktioner i Kumla - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Kumla. Om du befinner dig i Kumla i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Kumla. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Kumla kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Kumla.
Annons:

Auktionshus i Kumla

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Kumla kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Kumla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Kumla.

Ashlee Grissom AB
Götg. 17
692 30 Kumla

Annons:

Sälja på auktion i Kumla

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Kumla rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Kumla tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Kumla

I Kumla finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kumla om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Kumla.

I Kumla fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Kumla som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Örebro.
Annons: