Auktioner i Askersund

Annons:
Trevliga auktioner i Askersund - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Askersund. Om du befinner dig i Askersund i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Askersund. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Askersund kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Askersund.
Annons:

Auktionshus i Askersund

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Askersund kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Askersund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Askersund.

Askersunds Auktionskammare HB
Norströmsg. 1
696 30 Askersund

Annons:

Sälja på auktion i Askersund

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Askersund rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Askersund tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Askersund

I Askersund finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Askersund om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Askersund.

I Askersund fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Askersund som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Örebro.
Annons: