Auktioner i Karlskoga

Annons:
Trevliga auktioner i Karlskoga - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Karlskoga. Om du befinner dig i Karlskoga i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Karlskoga. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Karlskoga kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Karlskoga.
Annons:

Auktionshus i Karlskoga

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Karlskoga kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Karlskoga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Karlskoga.

Lauritz.com
Bergsmansg. 19 D
691 31 KARLSKOGA


Auktionshallen
Gälleråsen 620
691 91 KARLSKOGA

Annons:

Sälja på auktion i Karlskoga

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Karlskoga rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Karlskoga tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Karlskoga.

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlskoga om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Karlskoga.

I Karlskoga fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Karlskoga som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Örebro.
Annons: