Auktioner i Kopparberg

Annons:
Trevliga auktioner i Kopparberg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Kopparberg. Om du befinner dig i Kopparberg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Kopparberg. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Kopparberg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Kopparberg.
Annons:

Auktionshus i Kopparberg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Kopparberg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Kopparberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Kopparberg.

Bennys Alltjänst (Bat) i Kopparberg
Verkstadsv. 40
714 36 Kopparberg

Annons:

Sälja på auktion i Kopparberg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Kopparberg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Kopparberg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kopparberg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Kopparberg.

I Kopparberg fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Kopparberg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Örebro.
Annons: