Auktioner i Lindesberg

Annons:
Trevliga auktioner i Lindesberg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Lindesberg. Om du befinner dig i Lindesberg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Lindesberg. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Lindesberg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Lindesberg.
Annons:

Auktionshus i Lindesberg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Lindesberg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Lindesberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Lindesberg.

Linde Bildelar AB
Kristinav. 46
711 30 LINDESBERG


Linde Auktionstjänst AB
Fornaboda 315
711 91 Lindesberg

Annons:

Sälja på auktion i Lindesberg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Lindesberg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Lindesberg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lindesberg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Lindesberg.

I Lindesberg fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Lindesberg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Örebro.
Annons: