Auktioner i Örebro

Annons:
Trevliga auktioner i Örebro - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Örebro. Om du befinner dig i Örebro i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Örebro. Genom att besöka något av de 5 olika auktionshusen som finns i Örebro kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Örebro.
Annons:

Auktionshus i Örebro

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Örebro kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Örebro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Örebro.

Auktionshuset i Örebro AB
Ö. Bang. 42 A
703 61 örebro


Bergslagsauktioner
Nyg. 27
702 11 örebro


Örebro Värdering & Auktions AB
Hjortstorpsv. 46
703 66 ÖREBRO


Sjölins Antik
Stödjegränd 9
703 45 örebro


LAURITZ.COM
Radiatorvägen
702 27 ÖREBRO

Annons:

Sälja på auktion i Örebro

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Örebro rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Örebro tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Örebro

I Örebro finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Örebro om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Örebro.

I Örebro fann vi sammanlagt 5 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Örebro som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Örebro.
Annons: