Auktioner i Linköping

Annons:
Trevliga auktioner i Linköping - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Linköping. Om du befinner dig i Linköping i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Linköping. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Linköping kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Linköping.
Annons:

Auktionshus i Linköping

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Linköping kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Linköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Linköping.

Auktionshuset Gomér & Andersson AB
Industrig. 36
582 77 Linköping


niin solutions AB
Kastvindsv. 20
582 74 LINKÖPING


Ponium HB
Kastvindsv. 20
582 74 LINKÖPING

Annons:

Sälja på auktion i Linköping

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Linköping rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Linköping tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Linköping

I Linköping finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Linköping.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Linköping om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Linköping.

I Linköping fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Linköping som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Östergötland.
Annons: