Auktioner i Norrköping

Annons:
Trevliga auktioner i Norrköping - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Norrköping. Om du befinner dig i Norrköping i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Norrköping. Genom att besöka något av de 7 olika auktionshusen som finns i Norrköping kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Norrköping.
Annons:

Auktionshus i Norrköping

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Norrköping kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Norrköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Norrköping.

A Bohman Investment, AB
Bandygränd 23
603 74 NORRKÖPING


Polypoly Europe AB
Skiljeg. 5
602 30 Norrköping


Auktionshuset Gomér & Andersson
Importg. 50
602 28 NORRKÖPING


Auktionsfabriken AB
Norrköping
602 22 NORRKÖPING


Bukowskis Norrköping
Linnég. 21
602 23 Norrköping


Näthandel Två Städer I Östergötland AB
Drottningg. 26
602 24 NORRKÖPING


LAURITZ.COM
Finspångsv. 27
602 13 NORRKÖPING

Annons:

Sälja på auktion i Norrköping

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Norrköping rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Norrköping tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Norrköping

I Norrköping finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Norrköping.

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånarantal: 87247, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Norrköping om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Norrköping.

I Norrköping fann vi sammanlagt 7 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Norrköping som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Östergötland.
Annons: