Auktioner i Ängelholm

Annons:
Trevliga auktioner i Ängelholm - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ängelholm. Om du befinner dig i Ängelholm i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ängelholm. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Ängelholm kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ängelholm.
Annons:

Auktionshus i Ängelholm

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ängelholm kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ängelholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ängelholm.

Fyndet Antik & Kuriosa
Industrig. 6
262 63 ängelholm


Auktionsverket Engelholm AB
Verkstadsg. 1
262 71 ÄNGELHOLM

Annons:

Sälja på auktion i Ängelholm

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ängelholm rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ängelholm tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ängelholm

I Ängelholm finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ängelholm.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ängelholm om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ängelholm.

I Ängelholm fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ängelholm som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: