Auktioner i Eslöv

Annons:
Trevliga auktioner i Eslöv - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Eslöv. Om du befinner dig i Eslöv i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Eslöv. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Eslöv kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Eslöv.
Annons:

Auktionshus i Eslöv

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Eslöv kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Eslöv

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Eslöv.

Tm I Eslöv, AB
Verkstadsv. 12
241 38 ESLÖV


Marieholms Auktionshall
Västerg. 9
241 31 Eslöv

Annons:

Sälja på auktion i Eslöv

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Eslöv rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Eslöv tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Eslöv

I Eslöv finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Eslöv.

Eslöv är centralort i Eslövs kommun i Skåne län och Sveriges 70:e största tätort med 17748 invånare år 2010. Spannmålshandel ägde tidigt rum vid stationen, vilken i folkmun kallades Eslövs börs. På 1870-talet fanns det bland annat två bryggerier, hästslakteri, sex brödbagerier, bokbindare, kopparslagare, svarvare...

Yta: 914,02 hektar
Invånarantal: 17748, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Eslöv om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Eslöv.

I Eslöv fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Eslöv som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Skåne.
Annons: